Tabara de tenis de masa de la Porec, Croatia

2014.05.21

In colaborare cu TT-xpert, renumita scoala de tenis de masa din Germania, EMI TT a incercat a oferi practicantilor acestui sport si varianta petrecerii concediului in alte locatii din strainatate.

Tabara de tenis de la Porec are o traditie de peste 10 ani, si acuma fiind si eu (Emi) prezent alaturi de cativa concetateni mi-am dat seama de ce reuseste aceasta scoala de 3 ori pe an sa aiba locurile ocupate la maxim.

Laguna Porec, o locatie asemanata cu paradisul, o locatie destinata sportului si bunei dispozitii, o locatie ce atrage an de an turisti sportivi din toate colturile lumii. Bazele sportive sunt amenajate si ingrijite cu cel mai inalt profesionalism si confera placerea de a practica sport in toate conditiile.

Avand-ul pe renumitul antrenor Werner Nowey la conducerea acestei scoli si pe antrenori, jucatorii Florian Kaindl (F.C.Bayern a 3 liga germana) si fostul national al Ungariei Toth Istvan, actualmente antrenor, jucator liga  a-2 a austriaca, stagiul de pregatire s-a aflat la un inalt grad de eficienta si calitate.

27 de participanti care pana in momentul de fata sunt placuti impresionanti de decursul acestui stagiu.

Al vostru,

Emi 

Next item >
Copyright © 2024 Emi TT. S.R.L. Powered by DDM logo DDM