Termeni si conditii

Copyright

Tot continutul acestui web site, text, grafica, logo-uri, butoane, icon-uri, imagini, clip-uri audio, cod sursa si software, este proprietate lui SC EMI TT SRL si este protejat de legile Romaniei si legile internationale de copyright.
Notificarea pentru probleme in cea ce priveste drepturile de autor se poate face la urmatoarea adresa: vanzari@emi-tt.to

Licenta si accesul la site

mesedetenis.ro pune la dispozitia clientilor sai acces limitat la acest site, le da dreptul sa il foloseasca, dar nu sa faca download (altul decat cashing, facut automat de browserul de internet) sau sa modifice, sa duplice sau sa vanda partial sau total informatiile publicate pe acest site fara acordul in scris al SC EMI TT SRL.

Utilizatorul nu va folosi logo-ul 
EMI TT, texte sau grafica proprietare, fara acordul in scris al SC EMI TT SRL SRL.

Contul dumneavoastra

Daca folosti site-ul mesedetenis.ro sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul mesedetenis.ro

Politica preturilor

Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in lei, includ TVA-ul si sunt supuse modificarilor de curs valutar (EUR / USD). Preturile nu includ costurile de transport de la sediul furnizorului la adresa clientului.

Garantia produselor


Certificatul de garantie si factura fiscala insotesc fiecare colet. 

Conditii de returnare

Daca nu sunteti multumit de produsele comandate pe mesedetenis.ro le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. 
mesedetenis.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. 

Produsul trebuie returnat, cu toate accesorile si documente primite.  Deteriorarea produselor, a ambalajului sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzul returului. Toate costurile de retur vor fi suportate de catre client.

Newsletter Pentru a fi la curent cu promotiile noastre
like this Page
© 2019 Emi TT. S.R.L. Web Design by Media Serv