Tabara de tenis de masa BRASOV Emi TT 11-16 august 2014

2014.07.14

Locatie: Sala de Sport din Sanpetru (2 km de centura Brasov-Stupini, intersectia Sanpetru)

Logistica: 20 mese aprobate ITTF Jolla, Donic, Butterfly, mantinele, roboti de antrenament, cutii de mingi.


Antrenamentele se vor desfasura pe grupe valorice dupa evaluarea initiala. Fiecare participant va avea 25 de ore antrenament.
Pe data de 16 aug 2014 are loc turneul de tenis categoria "A" ; in aceiasi sala se tine open-ul , iar in Brasov la Sala Sporturilor se desfasoara turneul de Avansati/Amatori. Doritorii sunt rugati sa se inscrie separat. Acest topic este numai pentru tabara.
Va vor indruma aceiasi antrenori de la Tabara Brasov 2013, de altfel cunoscuti, Razvan Marinescu si George Durdun, iar in functie de nr. participantilor vom suplimenta cu un antrenor special pentru copii si sparring partener ce vor asigura posibilitatea de a va dezvolta capacitatile si de a va corecta greselile tehnice, intr-o atmosfera prieteneasca, destinsa.

Program: 

Luni – Vineri - antrenament 9.00- 12.00 (dupa care pauza de masa doua ore) ;14-16 antrenament si in continuare program liber.
Sambata 16 aug.- Turneu A Open+ Amatori (toate dimineata, doua sali, 40 mese)

Pretul pentru antrenamente este de:
- 300 lei/ persoana peste 14 ani;
- 200 lei/copii pana in 14 ani;
-170 lei/ orice persoana care doreste sa faca antrenamente numai o parte a zilei, sau numai trei zile.

Posibilitati de cazare:
- Pensiunea Fun Park http://www.funparkbrasov.ro/ se afla langa hotel "STOP" la intersectia cu centura Brasov langa centura, aproape de sala. O camera dubla 35 /pers. plus 15 lei mic dejun x doua pers = 100 lei...e super bun pretul.. valabil pentru 7 zile. tel. 0721305261
- Hotel STOP http://www.restaurantstopbrasov.ro/ aflat la intersectia cu soseaua de centura. cu restaurant-autoservire la un pret redus de 100 lei pt o camera dubla/zi (50 lei/ pers.), (fara mic dejun);
- Hotel-Bielmann-Sanpetru *** http://www.videoguide.ro/hotel-bielmann-sanpetru.html 
Calitate si servicii excelente, pret pe masura calitatii, multa verdeata, piscina , teren tenis, mancare f buna, etc.

Organizatorii , Emi si Gelu, incearca sa obtina un pret cat mai bun la Pensiunea Ela din Sanpetru situata langa sala. Aici ar fi benefica o rezervare la toata pensiunea, dar acest lucru este posibil numai dupa ce avem garantia participarii a minim 20 persoane. La aceasta Pensiune avem posibilitati multiple de relaxare (gratar, piscina, biliard, zona verde cu mese in aer liber, sala de mese unde ne gospodarim, etc)

Rezervarile pentru cazare sunt posibile in limita locurilor libere, cu cat mai repede cu atat mai bine.

Posibilitati de petrecere a timpului liber:
- Complexul de piscine Paradisul Acvatic Brasov http://www.paradisulacvatic.ro/ro/ pentru relaxare, dupa antrenamente se merita sa va racoriti in aceste piscine, sa beneficiati de sauna, etc.
- Plimbare, recreere in Brasov, Casa Sfatului, Biserica Neagra, Biserica Sfantul Nicolae din Schei si muzeul Anton Pann, Poiana Brasov, Postavarul, Tampa, Complexul Noua (parcul Aventura, Gradina zoologica)

La fata locului vom alege cele mai potrivite variante de petrecere a timpului liber; iar seara ne vom intalni la gratarele traditionale romanesti, la care voi incerca sa fiu o gazda cat mai buna.

Varsta de participare 6 -99 ani.
Inscrierile se fac la telefon, sms- 0722315757 sau 0753529773, aici pe site sau pe mail.

Rog sa precizati urmatoarele:
-Numele si prenumele, localitatea si daca se poate un nr de tel pentru eventuale informari rapide;
-copil pana-n 14 (daca este cazul);
-cazare sau fara cazare (in general un loc de cazare este de 50 lei pe zi), cu exceptia H Bielmann unde este mai de fitze;
-perioada de antrenament dorita (1/2 sau 100%)
gelu_vladoiu@yahoo.com ;pana pe data de 10.08.2014 ;

Nu ezitati sa ma sunati pentru mai multe detalii.
Va asteptam cu drag!

< Previous item
Next item >
Copyright © 2024 Emi TT. S.R.L. Powered by DDM logo DDM